Hello, Hungry Hungarians!

Nagy szeretettel üdvözöllek a blogomon – remélem nem először, és nem is utoljára. A WhiteCityBoy azoknak szól, akik éhesek a vegán kulinária, kultúr, divat, parti, és LMBTQ szcénára, és a különféle szubkultúrák békés együttélésére  – szerte a világban, de főként Tel Avivban, Izraelben.

download (1)

A blog elsősorban angol nyelvű, ám egyes bejegyzéseket magyarul is olvashatsz, a Budapest Boy rovatban pedig a magyar sajtóban megjelenő, Izraelről szóló írásaimmal találkozhatsz. Az Index.hu Dívány.hu oldalán megjelenő összes írásomat és vegán receptemet ide kattintva éred el – ez az oldal rendszeresen frissül. A nyomtatott sajtóban megjelenő cikkeimről sem maradsz le, ha követed magyar nyelvű Facebook oldalamat.

Ha a Fehér Városban jársz, asztalt foglalhatsz nálam egy vegán brunchra, “one on one” mini főzőkurzusra és kreatív írás workshopra is kérhetsz időpontot, emellett rendhagyó élménytúrákat is vállalok Tel Avivban, Jeruzsálemben, a Holt-tengernél, és észak Izraelben – a részleteket a steiner.kristof@gmail.com címen egyeztethetjük, a tárgy legyen “Izrael, jövök!”.

Köszönöm, hogy (itt) vagy nekem, XOXO, Steiner Kristóf

Show comment(s)
Hide comment(s)